joi, 29 ianuarie 2009

Call de talie măgărească

Acum ceva timp am auzit o întâmplare drăguţă. Un om sună la serviciul de telefonie mobilă la care era abonat. "Dom'ne, îmi apare un cal pe ecran, mereu dom'ne, şi a început să mă enerveze!" Stau ăştia, se gândesc, se uită la toate tipurile de telefoane, ca într-un final să se dovedească de fapt, că tipului îi apărea calul când vroia să dea un telefon - adică îi apărea...CALL.
Cu apeluri de genul acesta e o măgărie sa crezi că cineva se va obosi să asculte ce vorbeşte românul de rând.

2 comentarii:

Alex spunea...

:))...auzi tu nu ai de lucru noaptea...pardon dimineata? hai...6 CAI frumosi!

reborn_smoker spunea...

eu cred ca ne asculta, eu cred ca ei stiu...despre dumnezeu, despre extraterestrii si sex. Aia de la securitate, ne asculta. Pe mine si pe tine. Si stiu de ouale lu` nastase(cate sunt, de fapt?), de sucesurile lu` elena basescu (care is alea?), de ratingurile lu` mircea badea (daca sunt reale sau nu) si stiu...asculta-ma cand itit spun ca stiu unde e elodia si de ce a lipsit magda de la otv si s-a dus la euforia. Ei stiu ca ne asculta. si vad ce vorbesc pe mess base cu lenuta si tantalaul cu gogomanul atunci cand bunicuta ii invita pe conferinta. Ei ne citesc sms-urile si stiu ca mama nu face de mancare cu saptamanile si ca tata e tot timpul in delegatie. Pentru ca ii intereseaza. De aia.
Articolul 11, din capitolul 2 numit retinerea de date, aliniatul 1 sa fiu mai exacta, al legii privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicatii electronice destinate publicului sau de retele publice de comunicatii spune foarte clar: "În aplicarea prevederilor prezentei legi este interzisă interceptarea şi reţinerea conţinutului comunicării sau a informaţiilor consultate în timpul utilizării unei reţele de comunicaţii electronice".


Free Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Mercedes-Benz Car Pictures. Powered by Blogger